Страницы

Слайдер фотографій

Засідання творчої групи "Психолого-педагогічний супровід обдарованих дітей».

  13 лютого 2020 року на базі Олександрівського РЦ ДЮТ відбулося засідання творчої групи практичних психологів закладів освіти району з проблеми: «Психолого-педагогічний супровід обдарованих дітей». Учасники творчої групи приділили увагу питанню щодо особливостей навчання та виховання обдарованих учнів та 

 корекційно-просвітницької діяльності практичного психолога щодо подолання труднощів особистісного розвитку дитини.

Керівник творчої групи Москаленко І.М. (практичний психолог Олександрівського РЦ ДЮТ) презентувала свій досвід роботи з проблеми «Формування розвитку творчого потенціалу здібних та талановитих дітей», в якому представила основні цілі та принципи роботи з обдарованими дітьми.

    Рустамян О.М. (практичний психолог Олександрівського НВК КЗ «Олександрівське НВО №2») продемонструвала форми роботи з корекційно – просвітницької діяльності практичного психолога та представила власну групу «Психологічний портал», в якому вона висвітлює всі творчі здобутки учнів.

    Про особливості навчання та виховання обдарованих дітей дошкільного віку доповідала Поцілуйко Г.М. (практичний психолог Олександрівського ДНЗ №6), яка зазначила основні методи і прийоми формування вольових звичок в обдарованих дітей.

      Як результат роботи між засіданнями члени творчої групи підготували рекомендації досвіду роботи на допомогу  вчителям та практичним психологам.