Страницы

Слайдер фотографій

Відкрите заняття "Використання арт – терапевтичних технік та імерсивних технологій у роботі з дітьми середнього шкільного віку"

 23 грудня на базі Олександрівського НВК, КЗ «Олександрівське НВО №2» відбувся районний семінар практичних психологів та соціальних педагогів на тему: «Використання арт – терапевтичних технік та імерсивних технологій у роботі з дітьми середнього шкільного віку».

Практичний психолого Рустамян О.М., провела захід у формі квесту де брали участь учні 5 – 6х класів. Психолог розповіла колегам та дітям умови квесту, а також розповіла та продемонструвала арт-терапевтичні техніки та терапії в поєднанні з імерсивними технологіями. Під час роботи було використано: ігротерапія, бульбашкова техніка, доповнена та віртуальна реальність. Діти з великою цікавістю занурилися у світ гри.

Згідно умов квесту команди пройшли 4 станції:

1. «Віртуальна», на якій Рустамян О.М., (практичний психолог Олександрівського НВК), продемонструвала віртуальні завдання за допомогою окуляр;

2.«Ігрова», на якій Москаленко І.М., (практичний психолог Олександрівського ЦДЮТ), проводила гру «Це я»;

3.«Творча», на якій Кожевнік К.Р., (соціальний педагог Олександрівського НВК) малювала з дітьми бульбашковою технікою;

4.«Казкова», на якій Давидова Л.І., (бібліотекар Олександрівського НВК), «оживляла» з дітьми малюнки за допомогою доповненої реальності.

Після виконання творчих завдань, діти шукали скарб на території школи. Учні 5 – Б класу знайшли скарб першими та стали переможцями квесту. Учні були нагороджені грамотами та солодкими призами. Всі учасники квесту отримали море позитивних та емоційних вражень.