Страницы

Слайдер фотографій

«Разом йдемо стежинками дружби»

26 травня на базі Олександрівської районної бібліотеки для дітей відбувся психологічний тренінг «Разом йдемо стежинками дружби» для учнів 1-А класу, де проводила практичний психолог Рустамян О.М. (КЗ "Олександрівський ліцей №2").

  

    В цьому тренінгу брали участь не тільки діти, але й дорослі (батьки та працівники бібліотеки), адже тренінг, як форма роботи дозволяє забезпечити активність кожного учасника. 

  Крім того, до класу приєдналися два хлопчики з внутрішньо переміщених дітей. Учні з радістю вітали нових друзів, адже мета заняття сприяти формуванню добрих відносин між дітьми, виробляти в собі якості, що сприяють взаєморозумінню та підтримку в будь - яких ситуаціях.

   Діти та дорослі з азартом поринули в виконання завдань: в техніці орігамі - антистрес власноручно зробили образ позитивного😀🙂😐 друга і дали йому ім'я, підняли😄😂😁 настрій за допомогою руханки "Психологічний масаж", малювали на 🎈🎈🎈🎈🎈кульках веселі 😄😆🥹☺️🙂обличчя. А найцікавіше було попереду. Наостанок була проведена акція «Залишаю слід», в результаті якої вийшов яскравий дитячий колаж. Крім того, під час акції була проведена символічна солодка лотерея, по номерах 10 та 20. За результатами "везунчиками" стали: учениця 1 - А класу Торбенко Валерія та представник бібліотеки Литвин Наталія Григорівна. Всі отримали позитивний заряд та чудовий настрій.