Страницы

Слайдер фотографій

Засідання методичного об’єднання практичних психологів та соціальних педагогів

   4 квітня 2019 року на базі Олександрівської ЗШ І-ІІІ ст. №1 КЗ «Олександрівське НВО №1» відбулося засідання методичного об’єднання практичних психологів та соціальних педагогів з проблеми «Психолого-педагогічний супровід дітей з особливими освітніми потребами».    Відкрила засідання директор КУ «Олександрівський ІРЦ» Пахомова С.А., яка ознайомила присутніх із планом роботи методичного об’єднання та метою заходу.

    Тищенко О.А., практичний психолог Олександрівської філії КЗ «Олександрівське НВО №1» розповіла членам методичного об’єднання про психолого-педагогічний супровід дітей з особливими освітніми потребами та специфіку роботи з даною категорією дітей в їхньому навчальному закладі.
     Галицька Н.В., практичний психолог Олександрівської ЗШ І-ІІІ ст. №1 КЗ «Олександрівське НВО №1», поділилась досвідом роботи з використання діагностичних методик під час обстеження дітей з метою виявлення у них порушень у психофізичному розвитку.
      Під час проведення засідання Рустамян О.М., практичний психолог Олександрівського НВК «Олександрівське НВО №2», презентувала корекційну програму на розвиток когнітивної сфери дитини з використанням наочного і дидактичного матеріалу.