Страницы

Слайдер фотографій

Тиждень психології "Позитивне мислення - щасливе життя"

 

 
    Тиждень психології – це завжди свято, марафон спілкування, яскраві події, іноді незабутні враження та відкриття нового в собі. Тому в рамках тижня психології, з 26 по 30 листопада 2018р., в нашій школі були проведені цікаві заходи на тему: «Позитивне мислення – щасливе життя», де учасниками нашого цікавого тижня стали не тільки діти та вчителі, але й батьки.
 
 
 
                                                             26 листопада лінійка
    
    27 листопада відбувся І етап конкурсу, «Зорепад талантів» Олександрівського НВК «Золоте перо» авторські вірші, де приймали участь діти, батьки та вчителі. Крім того, в цей день, відбувся психологічно – емоційний конкурс «Хто краще» для учнів 9 – 11 класів, серед хлопців та дівчат. 



   28 листопада відбувся ІІ етап конкурсу «Зорепад талантів» Олександрівського НВК, виконавців інструментальної музики. Протягом дня на перервах проводилася незвичайна конкурсна програма «Зорепад талантів», за номінаціями: «Художники», «Фотографи», «Handmade, «Хореографи», «Вокалісти» та «Армрестлінг». 





    29 листопада психолог Рустамян О.М., провела інтелектуальний конкурс «Найрозумніший» серед 6 – 7х класів. 

03 грудня на лінійці практичний психолог Рустамян О.М., провела підсумковий результат конкурсів на тему: «Професії моєї родини» (конкурс малюнків) та «Щастя – це…» («Золоте перо» - твір), серед початкової ланки. Всі переможці були нагороджені грамотами.