Страницы

Слайдер фотографій

«Психологічний супровід формування ключових компетентностей у дітей та учнів в умовах Нової Української Школи»

11 жовтня 2019р на базі Олександрівської ЗШ І-ІІІст. №1 КЗ «Олександрівське НВО №1» відбувся районний семінар практичних психологів та соціальних педагогів з проблеми «Психологічний супровід формування ключових компетентностей у дітей та учнів в умовах НУШколи».

  В семінарі взяли участь  практичні психологи та соціальні педагоги закладів освіти району, фахівці КУ «Олександрівський ІРЦ» та представники відділу освіти райдержадміністрації.

    На початку семінару Мовчан С.С., методист з початкової освіти  районного методичного кабінету відділу освіти райдержадміністрації представила учасникам презентацію на тему «Ключові компетентності у дітей та учнів в умовах Нової Української Школи», в якій ознайомила з основними змінами в підходах до навчання в початковій школі.

         Соціальний педагог Олександрівського НВК КЗ «Олександрівське НВО №2» Глушина Н.О. інформувала  про головні завдання соціально-психологічного  супроводу учнів в умовах НУШ та поділилась власним досв ідом роботи з даного питання.

Про використання діагностичного інструментарію  у роботі з дітьми  в умовах НУШ розповідала Галицька Н.В., практичний психолог Олександрівької ЗШ І-ІІІст. №1 КЗ «Олександрівське НВО №1».

  Під час семінару учасники обговорювали також модель та головні критерії наявності психологічного здоров’я у дітей початкової ланки.

     Про проведення районного конкурсу на кращу розробку авторської програми «Нові технології у новій школі» повідомила Таран Л.В., практичний психолог КУ «Олександрівський ІРЦ».

      На завершення семінару учасники підвели підсумки, поділились думками та враженнями.