Страницы

Слайдер фотографій

Семінар «Психологічний супровід дітей з особливими освітніми потребами»

 15 листопада актуальним  стало проведення  районного семінару – практикуму для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти району на тему: «Психологічний супровід дітей з особливими освітніми потребами», який відбувся на базі Олександрівського дошкільного закладу №6. Учасники семінару – практикуму отримали корисну інформацію від практичного психолога КУ «Олександрівський ІРЦ» Таран Л.В., щодо використання корекційних програм у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами. Практичний психолог Олександрівського НВК КЗ «Олександрівське НВО №2» Рустамян О.М., показала фрагмент корекційного заняття з елементами  кінезіологічних вправ, в якому учасники семінару прийняли активну участь, та поділилися досвідом  організації соціального та психологічного супроводу дітей даної категорії. Соціальний педагог Олександрівського НВК КЗ «Олександрівське НВО №2» Глушина Н.О., та практичний психолог Михайлівської ЗШ І-ІІІст. КЗ «Михайлівське НВО» Гайдабура В.П., підготували та разом представили методичний бюлетень на тему: «Психологічний супровід дитини з ООП».           

     В другій частині практикуму  практичні психологи та соціальні педагоги мали змогу відвідати відкрите заняття з вихованцями  інклюзивної групи дошкільного закладу, яке провела практичний психолог вищої категорії Поцілуйко Г.М.

Учасники семінару – практикуму вдячні адміністрації закладу дошкільної освіти за сприяння у проведенні методичного заходу.