Страницы

Слайдер фотографій

Шкільна газета "220 Вольт"

Правила участі у конкурсі газети «220 Вольт»
Газета була створена 29 листопада 2011 року. Ідея відкриття газети зумовлена ініціативою учнівської громади представників психологічної комісії ШПД (шкільний парламент дітей).
https://vk.com/public141656661

Вже досить довгий час члени нашої комісії працюють над дослідження різних питань, які є актуальними та цікавими у наш час, але отримані результати всіх досліджень стають відомі тільки нам самим.У зв'язку з цим ми і вирішили створити таку шкільну газету, в якій ми мали б можливість висвітлювати та обговорювати на загал всі актуальні питання нашого навчального закладу, проводити просвіту серед учителів, батьків та учнів, а також задіювати учнів школи , брати активну участь у житті нашого навчально - виховного закладу. Тож підтримайте нашу ініціативу і допоможіть у наших намаганнях покращити шкільне життя всіх учасників навчально – виховного процесу.

В газеті 4 аркуші, з двох сторін. 1 сторінка – заставка, де опублікована офіційна інформація, фотографії та назва теми, що є актуальною протягом тижня. 2 сторінка – рубрики та інформація, щодо шкільних подій. 3* та 4** сторінки - розважальні, де бажаючі можуть взяти участь у призових конкурсах.


Є 2 призових конкурси:
    
1. Конкурс «Розгадай ребус» («Рр»)*: кожного вівторка в газеті опубліковується нове  завдання. Пропонуємо вам прийняти активну участь в конкурсі. Перші 3 учасники, які надішлють правильну відповідь, отримають солодкі призи.  Правильні відповіді надсилайте поштою у рубрику «Рр»*(на аркуші паперу слід вказати клас, прізвище, ім’я, дату і час, коли була надіслана відповідь). За детальною інформацією, щодо результатів та підсумків конкурсу, звертатися до головного редактора газети Рустамян О.М.

2. Наступний призовий конкурс за рубрикою: “Третє око” (“ТО”)**. Запрошуємо всіх тих, хто не боїться труднощів,  хто має  розвинуте “ТО”. Завдання конкурсу буде розміщене в газеті «220 В», яка виходить щовівторка. Завдання просте: Вам необхідно розпізнати зображення, зашифроване на стерео малюнку. Прізвища перших 3 учасників, які правильно виконають завдання, будуть опубліковані у наступному номері газети, переможці  отримають солодкі призи. Бажаємо успіхів та віри в себе. Правильні відповіді надсилайте поштою у рубрику «ТО»*(на аркуші паперу слід вказати клас, прізвище, ім’я, дату і час, коли була надіслана відповідь). За детальною інформацією, щодо результатів та підсумків конкурсу, звертатися до головного редактора газети Рустамян О.М.